Des de les diverses àrees del Consorci del Lluçanès s’ha treballat coordinadament per preparar un nou programa formatiu amb accions de diversitat d’àmbits i adreçades a diferents col·lectius. El podeu consultar aquí.

Dins la formació permanent per a persones adultes s’han programat cursos de català per a persones nouvingudes, cursos d’anglès, cursos en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la  comunicació i un taller per al benestar emocional.

Dins la formació professionalitzadora, enguany destaca una àmplia oferta formativa en l’àmbit del sector primari: arboricultura i esporga, ús i manteniment de la serra mecànica i desbrossadora, ús de la serra mecànica en cistella elevadora i cuidant de granja, també s’ofereix formació en el sector tecnològic i digital.

També hi ha dues propostes de càpsules formatives en el sector dels formatges que es portaran a terme a l’obrador El Quall, d’Alpens. Finalment i encara en el bloc de formació professionalitzadora s’oferirà un curs de 10 hores adreçat a educadors i educadores sobre l’atenció a la diversitat.

Les formacions en el sector primari i en el sector tecnològic i digital s’inclouen en el programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà, subvencionat pel SOC i té com objectiu millorar l’ocupabilitat de les dones en sectors clau del nostre territori.

Per a les empreses i les persones emprenedores s’han inclòs tres propostes: una proposta sobre disseny de pàgines web, una càpsula sobre eines per preparar-se per vendre en una fira i una sobre la comunicació en el negoci.

Finalment i per les persones que es troben en el procés de recerca de feina, s’han programat dos tallers específics que els ajudaran a fer-ho amb èxit i de forma eficaç.

La majoria d’accions formatives són subvencionades. Us animem a consultar la informació i inscriure-us a  llucanes.cat/formacio.

 

Comparticions