La representació final, oberta a tohom, serà el proper 27 de maig a les 6 de la tarda al Pati de l’Escola Aurora de Sant Boi de Lluçanès.

El projecte Art en Connexió, un projecte artístic coordinat per l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, amb la participació de 9 escoles del territori, i amb el suport de l’àrea d’Educació del Consorci del Lluçanès, celebra la seva segona edició, aquest cop sense restriccions i amb una representació oberta a tothom.

Durant el segon i tercer trimestre del curs, els infants participants (1r i 2n de primària i en alguns casos també 3r) han après les cançons de la cantata “El nen enamorat de la lluna” i han treballat en comissions, juntament amb altres escoles, per tal de preparar diferents aspectes de la representació com són el vestuari, els elements de difusió i comunicació i els decorats.

Es tracta, doncs, d’un projecte artístic que permet explorar diferents àmbits creatius i, alhora, generar vincles entre escoles a partir del treball col·laboratiu.

Durant les darreres setmanes, professorat de l’EMAL ha visitat totes les escoles per tal de posar en comú la feina feta i unificar criteris interpretatius.

Ara els queden unes setmanes per acabar de preparar-se pel dia de la representació, on també es comptarà amb la participació de les bandes escolars de les escoles Heurom i La Forja i amb l’alumnat de teatre i professorat de l’EMAL.

A continuació, podeu veure algunes fotografies de la preparació dels infants durant les darreres setmanes:

  

Comparticions