Amb el suport de:

Vols millorar la competitivitat empresarial a través d’una correcta i òptima contractació d’energia elèctrica?

Si ets una empresa o autònom  del Lluçanès o Osona i vols reduir costos a través d’una correcta i òptima contractació d’energia elèctrica, suma’t al Grup de Compra d’energia d’Osona per aconseguir una millora en les condicions i el preu, a més d’una energia 100% d’origen renovable.

Participa al programa Pro Energia Osona a través d’aquest enllaç https://www.proenergia.cat/

Amb Proenergia aconseguiràs el millor contracte de subministrament d’energia d’origen 100% renovable i la possibilitat de fer autoconsum.

El consum i la producció són les forces impulsores de l’economia. Però cal utilitzar els recursos que tenim a l’abast d’una manera responsable, ja que en el darrer segle aquest consum ha provocat greus danys ambientals que estan posant en perill el nostre futur. Es tracta de desvincular el creixement econòmic de la degradació del planeta, i també, d’augmentar l’eficiència en l’ús dels recursos, promoure estils de vida sostenibles i estalviar costos.

L’eficiència i l’autoconsum són factors clau en la transició energètica i la descarbonització del teixit empresarial, amb especial rellevància del sector de la indústria. Amb la producció i la gestió sostenible de l’energia podrem avançar cap a una societat descarbonitzada i aconseguirem un nou escenari productiu al territori, molt més verd, així com una competitivitat empresarial mantinguda i reforçada.

Com et pot ajudar Proenergia? Accedeix a les vídeo FAQS per resoldre tots els dubtes.

És una iniciativa promoguda pel Consorci del Lluçanès, els ajuntaments de Manlleu, Vic (Creacció) i Gurb, La Mancomunitat la Plana, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.