Aquest any, el servei local d’ocupació del Lluçanès, participa del Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà. Aquest programa té com a objectiu implementar itineraris individualitzats d’atenció i d’orientació laboral per millorar la capacitació de les dones en els àmbits rural i urbà a través de la conscienciació, per incrementar la seva participació en l’activitat econòmica del seu territori.

Durant els mesos de setembre i octubre, el Consorci ha ofert diferents oportunitats formatives en els àmbits digital, tecnològic i d’economia verda: curs de creació de pàgines web, curs d’arboricultura, curs d’introducció al Word i a l’Excel, formació preparatòria per a la prova de l’ACTIC mig.

Aquest mes de novembre, les dones participants del programa han assistit a un curs d’empoderament i autolideratge per a dones en recerca de feina i a un taller d’autocandidatura eficaç.

Properament, s’oferiran les sessions de coneixement del mercat de treball i les sessions d’acompanyament emocional, a càrrec d’una coach. Durant tot el procés, les dones reben assessoraments individuals de tècniques i recerca de feina. Aquest programa, al Lluçanès, acull un total de 20 dones dels diferents municipis.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Comparticions