Una nova edició de l’Escola de pares i mares amb un total de 7 propostes per el curs 2018-19 i que inclou xerrades, tallers, teatre-fòrum … tira endavant dins el marc del Pla Territorial Educatiu Lluçanès Territori Educador  del Consorci del Lluçanès amb el suport de les AMPAs, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona (extensió de Perafita) Serveis Socials i Diputació de Barcelona.

L’objectiu és aportar a les famílies espais de reflexió i aprenentatge sobre diferents aspectes educatius que els permeti establir uns vincles familiars positius que possibilitin al fill/a un millor aprenentatge i una construcció personal equilibrada, emprenedora i creadora.

La primera sessió serà a l’escola Terra nostra d’Olost els dilluns 19 i 26 de novembre on es reflexionarà sobre les diferents maneres per influir en l’èxit educatiu. El març a Sta Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà) tindrà lloc el teatre – fòrum «El rol de la dona en l’educació» on es posarà sobre la taula temes com la doble jornada laboral i la seva presència activa en la vida dels fills/es. Destaquem també la xerrada que farà Alba Castellví a Sant Boi de Lluçanès el mes de gener, que després d’haver estat a diferents municipis del Lluçanès amb anterioritat (amb la xerrada que duia el nom del seu llibre «Educar sense cridar») ara ens plantejarà una sessió sobre «Actituds per afavorir els aprenentatges dels fills/es». Especialment per a famílies d’adolescents s’ha programat la xerrada – taller «ús segur de mòbils i xarxes socials» on es debatrà el contrast entre el què pensen els adults i els joves sobre la privacitat el control online, els continguts agressiu i addicció.

Podeu consultar tota la informació més detallada d’aquestes i de la resta de propostes a la web www.formacio.llucanes.cat

Totes elles (a excepció d’una) són activitats gratuïtes i obertes i tindran lloc a les escoles o altres equipaments municipals dels municipis del Lluçanès.

Comparticions