Presentació

/Presentació
Presentació2019-09-17T07:28:03+00:00
Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Presentació


El cicle “Intrús. Jazz pel forat del pany” és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès. La seva finalitat és oferir i apropar un cicle de concerts de jazz, professionals i de qualitat, a diferents municipis del Lluçanès.

A part de la qualitat de les propostes musicals, aquest cicle vol realçar i fer més visible el patrimoni arquitectònic de les localitats participants i donar un valor cultural afegit al concert. Per aquest motiu, la selecció de la programació i la ubicació s’ha fet curosament per garantir un format coherent i engrescador a tots els nivells.

Així doncs, si ens voleu acompanyar, ens trobareu en horari de vespre o de vermut gaudint de concerts curts i íntims en grups reduïts, alhora que degustem el nostre patrimoni i ho maridem tot plegat amb els productes locals de la nostra terra.


Espais patrimonials2019-09-12T14:05:51+00:00

En aquesta ocasió descobrirem espais molt variats, tant públics com privats: una capella, un antic escorxador, un molí i tres espais exteriors en els quals podrem gaudir d’unes vistes espectaculars, d’un jardí molt bonic i ben cuidat i d’un pati senyorial del segle XX. 

  

      

Productes locals2019-09-12T14:00:29+00:00

L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec de l’espai de tast amb productes de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’un petit tast gratuït de productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors.

Un gust pels sentits i una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació, alhora que degustem producte local i de proximitat.

Nyaaaam!.

+info: www.llucanesataula.cat

Xarxes socials


Programació 


Programació 2019

.

Més informació i contacte:

intrus@consorci.llucanes.cat
93 888 00 50 / 618 652 187

Shares