El passat 19 de novembre es va celebrar la catorzena edició del Cros Escolar de Prats de Lluçanès. Una matinal atlètica marcada pel bon temps i una molt bona participació, amb un total de 185 atletes d’arreu de la comarca i rodalies. La cursa forma part de la lliga comarcal de cros escolar d’Osona organitzada pel Consell Esportiu d’Osona.

La jornada va donar el tret de sortida amb la categoria Cadet Masculí, Cadet Femení i Cursa d’adults com a novetat. Aquesta última va tenir una bona resposta de participació amb 11 participants entre homes i dones. En cadet masculí, va guanyar Lluc Font de l’Institut Castell de Quer. Seguidament, es va fer la cursa Infantil Masculí i Infantil Femení, amb la tercera posició per Silvia Navarro de l’Escola La Monjoia i 1r Marc Boix de Prats de LLuçanès (Club Atlètic Vic).

Tot seguit, es fa fer la cursa dels Aleví Femení i  Aleví Masculí amb una 2a posició d’Ariadna Camacho i 5è Martí Serra de l’Escola Lluçanès.

Les curses més nombroses de la matinal atlètica van ser els Benjamins Masculins amb 32 corredors, i les Benjamines Femenines amb un total de 20 corredores. En 4a posició, Maurici Puig de l’Escola Monjoia i 5è Jan Comellas de Santa Eulàlia de Puig-oriol (Via Castrum). En categoria femenina, va quedar 4a Arlet Saus de l’Escola Lluçanès.

Les últimes curses van ser pels nens i nenes en categoria Prebenjamí Femení i Masculí amb un recorregut de 450m. Van pujar al podi com a 3a classificada la Clàudia Pérez Rota de l’Escola Lluçanès i, en categoria masculina, Guim Catalan de l’Escola Lluçanès en 1a posició.

Per finalitzar la jornada, es va realitzar la cursa dels més petits amb un recorregut de 100m i un total de 40 participants. En acabar la cursa, tots i totes va tenir una medalla de record.

Aquesta cursa està coordinada de forma conjunta entre l’AFA Escola Lluçanès, l’AMPA Fedac Prats, Set de córrer i  l’Ajuntament de Prats de Lluçanès amb la col·laboració del Consell Esportiu d’Osona, el Consorci del Lluçanès i la Diputació de Barcelona.

Comparticions