El proper dijous 17 de gener es realitzarà un sessió de presentació i treball al Consorci del Lluçanès per tal de presentar els projectes que s’estan duent a terme i creant-ne de nous amb la mirada Educació 360 dins el marc d’accions  del Pla Territorial Educatiu: Lluçanès Territori Educador.

La Diputació de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments per la reforma pedagògica van impulsar una Aliança per promoure més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la vida i connectar l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu. És l’Aliança per a l’Educació 360 – Educació a temps complet.

Pensem que és moment per presentar el que s’està treballant però també per a la participació de tots els agents del territori en una sessió que permeti superar reptes i crear noves oportunitats per a la millora de l’educació en el marc d’una nova governança i per tal de poder-ho incorporar en el pla de treball.

La sessió de presentació i treball estarà oberta a totes les persones interessades a conèixer els projectes Educació 360 al Lluçanès. Per tal d’assistir a la sessió és imprescindible confirmar assistència a formacio@consorci.llucanes.cat o al 93 888 00 50 (fins el 15 de gener a les 15h)

Programa de la sessió:

17:30 h Benvinguda a càrrec d’Isaac Peraire, President del Consorci del Lluçanès.
17:40 h Presentació del projecte Educació 360 – Educació a temps complet, a càrrec d’un membre de l’Aliança.
18:00 h Per què el Lluçanès és un territori pilot en el projecte Educació 360 – Educació a temps complet?, a càrrec de Consorci del Lluçanès.
18:15 h Tallers de debat participatiu.
19 h Tancament.

Comparticions