El passat dimarts 28 de novembre a la tarda, els assistents dels tallers d’envelliment actiu d’Oristà van reunir-se per a fer la primera caminada de la temporada.

Els participants van trobar-se en el mateix casal d’avis per seguir el camí que porta a La Torre d´Oristà. Al llarg de la ruta va passar-se per alguna granja, el Molí del Bach i les passeres,  fins a Camp de Devesa. En el retorn van passar pel camí de la resclosa, que ressegueix el voral de la riera Gavarresa fins arribar al pont d’entrada al poble.  En el recorregut es va poder disfrutar del paisatge propi de la riba de la riera Gavarresa i les impressionants vistes de l’ermita de Sant Sebastià i el Castell de Tornamira.

A la caminada van participar-hi unes 12 persones i està previst realitzar-ne de nou cara a la primavera, amb el retorn del bon temps. L’activitat va realitzar-se gràcies a l’interès dels assistents del grup que es realitza setmanalment a Oristà, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oristà, el suport de la Diputació de Barcelona  i organitzat des de Consorci del Lluçanès.

 

Comparticions