El Consorci del Lluçanès ha programat coordinadament amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (a través de la Càtedra en Agroecologia i Sistemes Alimentaris) i amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Curs d’especialització en formatgeria artesana. Serà l’edició número 6 d’aquesta formació única en el sector ja que amb aquestes característiques era, fins el moment, inexistent.

El curs s’estructura amb quatre mòduls de formació teòrica-pràctica, en els quals es capacitarà a l’alumne en l’elaboració de formatges, els tractaments previs de la llet i els processos de maduració i envasat, i un cinquè mòdul de pràctiques en una formatgeria.

La formació teòrica-pràctica que s’iniciarà el 20 de novembre i clourà el 28 de febrer es realitzarà al Consorci del Lluçanès, a Sta. Creu de Jutglar i en un obrador encara a determinar.

El cost del curs és de 1.200€, però gràcies a l’estreta col•laboració entre les diferents entitats organitzadores i el suport de Diputació de Barcelona – Xarxa de productes de la Terra, l’alumne podrà accedir a una beca amb la que pagarà 400 euros per a la realització d’aquest curs, del qual obtindrà el títol d’Expert Universitari expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. (en tràmits)

Properament es podrà consultar les bases de les beques en aquesta mateixa pàgina.

El curs també compta amb la col·laboració de: lactoTEX, Paula Fonollà Araujo – formatgera de Reixagó, PROEGA i GQS Serveis Veterinaris.

Les places són limitades i el període de preinscripció està obert fins el 15 de setembre. La preinscripció cal fer-la omplint aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

També podeu consultar tota la informació del Curs d’especialització en formatgeria artesana descarregant-vos aquest document.

BASES BEQUES

SOL·LICITUD BEQUES

Comparticions