El Consorci del Lluçanès, de la mà dels Ajuntaments del Lluçanès, ofereixen el programa Estiu Inquiet per a joves al Lluçanès als municipis d’Olost, Sant Bartomeu, Sant Feliu Sasserra i Sant Martí d’Albars.

El programa Estiu Inquiet 2022 arriba carregat d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable per a joves a partir de 12 anys, durant els matins del mes de juliol. Aquest els permet, a la vegada, relacionar-se amb els companys/es  i enriquir-se d’una experiència conjunta.

Les modalitats d’enguany són el Gim Jove a Olost, on trobareu activitats esportives i lúdiques per passar-ho bé i estar en moviment, i el Fun Jove a Sant Feliu Sasserra i Sant Bartomeu del Grau, amb sortides a l’aire lliure, piscina, i fins i tot olimpíades.

Del 14 al 15 de juliol també se celebrarà l’acampada jove a Sant Martí d’Albars per viure l’aventura de dormir fora de casa amb els teus amics i amigues.

Consulteu el programa complet aquí. Les inscripcions estan obertes fins el 17 de juny (places limitades per ordre d’inscripció) en format telemàtic. Caldrà accedir al formulari d’inscripció  i omplir-ne tots els camps, fer el pagament i enviar la documentació per validar la inscripció.

Trobareu tota la informació del programa, inscripcions, documentació que s’ha de presentar aquí: https://www.llucanes.cat/programa/estiu-inquiet/

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 888 00 50 o enviar un correu electrònic a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat.

Comparticions