El Consorci del Lluçanès, de la mà dels Ajuntaments del Lluçanès, ofereixen el programa Estiu Inquiet per a joves de diversos municipis. Enguany és la cinquena edició del projecte, molt esperat estiu rere estiu!

El programa Estiu Inquiet 2023 arriba carregat d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable per a joves a partir de 12 anys, durant els matins del mes de juliol. Aquest els permet, a la vegada, relacionar-se amb els companys/es  i enriquir-se d’una experiència conjunta.

Les modalitats d’enguany són:

  • Gim Jove a Olost: activitats esportives i lúdiques per passar-ho bé i estar en moviment.
  • Fun Jove a Sant Feliu Sasserra: sortides a l’aire lliure, piscina, pàdel, circ, etc.
  • Club Jove a Sant Bartomeu del Grau: Batalles nerf, jocs d’orientació, esports del món, activitats al bosc, etc.
  • Teles acrobàtiques a Sobremunt: Tècniques per aprendre o millorar en aquesta disciplina del món del circ.

Del 13 al 14 de juliol també se celebrarà l’acampada jove a Sant Boi de Lluçanès per viure l’aventura de passar una nit fora de casa i d’acampada amb els amics i amigues.

A banda, el 20 de juliol, tot el jovent que participa a casals d’estiu al Lluçanès i a Osona estaran citats a la Trobada Jove 2023 a Montesquiu – Sant Quirze de Besora per fer activitats esportives i vinculades al benestar emocional.

Consulteu el programa complet en aquest enllaç. Les inscripcions estan obertes fins el 14 de juny (places limitades per ordre d’inscripció) en format telemàtic. Caldrà accedir al formulari d’inscripció , omplir-ne tots els camps, adjuntar la documentació necessària i fer el pagament (enviant el comprovant de pagament a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat).

Trobareu tota la informació del programa, inscripcions, documentació que s’ha de presentar aquí: https://www.llucanes.cat/programa/estiu-inquiet/

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 888 00 50 o enviar un correu electrònic a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat.

Comparticions