L’Escola de Música i Arts del Lluçanès ha obert les inscripcions dels tallers que es portaran a terme al segon trimestre del curs 2017-18. Els tallers es desenvoluparan de gener a març del 2018 i estan inclosos dins l’oferta educativa de curta durada de l’EMAL.

Les propostes per aquest segon trimestre engloben diferents tallers d’expressió, música i art, dirigits a un públic divers:

  • Música per a Nadons, que permet la relació afectiva des del primer moment amb els infants. A través de cançons, jocs de falda, petits instruments, etc., es crea un espai on pares i mares comparteixen amb els seus nadons la descoberta d’un món sonor alhora que en reforcen els vincles. Són dos tallers a dos municipis, de durada diferent.
  • Taller de Pallasso,  ens ajuda a fer una mirada cap a nosaltres mateixos des de fora, l’eina que ens permet apartar el vel de les convencions. Suggerirem unes pautes per a provocar la nostra trobada personal amb el pallasso que ens acompanya sempre, massa sovint amagat dessota unes normes alienes a nosaltres.
  • Taller Art en Femení, a través de poemes, cançons o textos relacionats amb l’univers femení, plantejarem un discurs visual i treballarem la il·lustració per acabar fent una peça col·lectiva. Utilitzarem materials com aquarel·les, llapis de colors, tinta xinesa, papers de diferents colors i gramatges…

? Per a més informació i inscripcions: pàgina de l’oferta educativa de curta durada de l’EMAL

 

 

Comparticions