El Consorci del Lluçanès engega un  nou curs FOAP de Certificat de Professionalitat de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals. Aquesta acció formativa s’emmarca en la darrera convocatòria de Formació Ocupacional de la Generalitat de Catalunya i ve finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El curs té una durada de 230 hores, dividides en 5 mòduls: 4 de formació teòrica de 150 hores, 1 de pràctiques professionals no laborals de 80 hores. Pretén formar l’alumne/a en la neteja i manteniment de superfícies i mobiliari en edificis i locals, neteja, tractament i manteniments de terres, parets i sostres en edificis i locals, neteja de mobiliari interior, neteja de vidres en edificis i local, tècniques i procediments de neteja amb utilització de maquinària.

Els participants coneixeran les tècniques, els estris, els productes i les màquines per garantir la higienització, conservació i manteniment de les instal·lacions a treballar. Tindran la supervisió del professional competent, i assoliran els coneixements per complir la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut. La formació pretén facilitar a l’alumne la seva reincorporació al mercat laboral en aquest sector.

L’acció formativa s’adreça prioritàriament a treballadors/res desocupats/ades per a l’any 2017 (FOAP 2017) i queda obert el període de preinscripcions al curs. L’inici serà al desembre de 2017 i continuarà durant la primera meitat del 2018.

El proper 24 de novembre, a les 11.30h hi ha una reunió informativa del curs al Consorci del Lluçanès

Per més informació truqueu al Consorci del Lluçanès (93 888 00 50) o envieu mail a: ocupació@consorci.llucanes.cat o insercio@consorci.llucanes.cat

 

Comparticions