El Consorci del Lluçanès obre una línia de beques per activitats esportives per a infants, joves i adults del Lluçanès per a famílies amb necessitats socioeconòmiques.

Des del Lluçanès s’ofereix una línia de beques esportives per a diferents col·lectius, concretament des del Consorci del Lluçanès s’ofereix per a  persones adultes nascudes abans del 1998 (aquest inclòs) i que realitzin activitats esportives al Lluçanès o fora d’aquest per manca d’instal·lació o oferta;  també per a infants i joves nascuts entre el 1999-2014 dels municipis petits d’ Oristà, Sobremunt, Sant Agustí de Lluçanès, Santa Maria de Merlès , Sant Martí d’Albars i Sant Boi de Lluçanès. Els terminis per presentar les sol·licituds van des del 26 de setembre al 13 d’octubre al Consorci del Lluçanès o al vostre ajuntament.

Els Ajuntaments d’Olost, Sant Feliu Sasserra, Perafita, Alpens, Lluçà i Sant Bartomeu del Grau obren una línia per a infants i joves empadronats al seu municipi nascuts entre el 1999-2014 per activitats esportives. Terminis del 26 de setembre al 13 d’octubre.

Els terminis per presentar les sol·licituds a l’ajuntament de Lluçà van del 5 d’octubre al 4 de novembre.

Des de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès també s’ha obert una línia de beques esportives per a infants i joves de famílies amb necessitats socioeconòmiques nascudes entre el 1999-2014 empadronades a Prats de Lluçanès. El termini per presentar sol·licituds està comprès entre el 18 de setembre i el 6 d’octubre.

Per a és informació podeu contactar amb el Consorci del Lluçanès 93 888 00 50.

Podeu consultar les bases reguladores.

Comparticions