Biosphere  Responsible Tourism  és el distintiu  que reconeix les empreses i recursos que tenen un compromís amb la sostenibilitat, i és atorgat per l’Institut de Turisme Responsable (ITR), entitat nascuda com a resultat de la Conferència Mundial de Turisme Sostenible (1995) patrocinada per la UNESCO, el PNUMA, la OMT i la Comissió Europea.

Des de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal d’Osona s’impulsa ara l’adquisició del compromís a la sostenibilitat i el Lluçanès estem buscant empreses i particulars que s’hi vulguin adherir per definir un territori compromès amb la sostenibilitat turística i que alhora ajudi a les empreses a millorar la seva eficiència energètica entre altres.

La distinció va destinada tant a recursos turístics com allotjaments, restauració, empreses d’activitats, comerços, productors agroalimentaris, administracions municipals i comarcals que apostin per una sostenibilitat tan ambiental, social com econòmica.

Si hi estàs interessat o interessada pots posar-te en contacte amb el Consorci del Lluçanès al t.938880050 (Maria Faura) o al correu (turisme@consorci.llucanes.cat ) fins el 15 de febrer.

Comparticions