Ja ha sortit la nova programació Creixem Plegats, amb activitats per a famílies que es realitzaran des del gener fins al juny de 2017 a molts municipis del Lluçanès.

Es tracta de diferents tallers, xerrades, conferències, espais de formació, teatre-taller, espais de dansa, destinats principalment a famílies i comunitat educativa i que tenen per objectiu donar suport a la funció educativa de les famílies.

Dins la programació d’aquest semestre destaca una sessió a càrrec de la FAPAC sobre el paper dels Consells Escolars de Centre, coincidint amb la recent renovació dels seus membres a tots els centres educatius a finals del 2016 que tindrà lloc a Sta. Creu de Jutglar aquest mes de gener. També serà rellevant un espai de formació entorn les dificultats d’aprenentatge i com afrontar-los des de casa a St. Bartomeu del Grau; una sessió de teatre-taller que abordarà i provocarà debat entorn la problemàtica de l’assetjament escolar, a Prats de Lluçanès; un taller sobre com promoure un ús més segur d’internet i les xarxes socials a Perafita i, finalment, una visita guiada i xerrada a l’exposició “Controles?” de Diputació de Barcelona sobre la prevenció del consum de drogues, a Prats de Lluçanès.

Podeu consultar més detalls de cada una de les propostes al portal de formació del Lluçanès:

http://www.formacio.llucanes.cat/

 

Comparticions