El Consorci del Lluçanès crea un nou portal web per promoure la destinació turística a la comarca.

Juntament amb el recent llançament de la marca turística “Lluçanès. Territori Serè”, s’ha creat la nova pàgina web de turisme del Lluçanès, ideal per planificar una escapada al territori, conèixer les activitats es poden dur a terme i quins són els serveis turístics que es trobaran els visitants en tots els pobles de la comarca.

Durant pràcticament un any, el Consorci del Lluçanès ha treballat per dur a terme un nou portal web que pugui esdevenir útil per tot aquell que hi cerqui informació del territori; una gran eina per per potenciar els recursos i serveis turístics del Lluçanès.

El nou portal ofereix un nou format actualitzat i modernitzat. S’ha optat per un model visual i dinàmic, on el trajecte que pugui fer el visitant sigui àgil i profitós. Durant tot aquest temps s’ha treballat amb l’objectiu final d’aconseguir una eina molt pràctica que aporta una nova injecció d’aire fresc pel sector del turisme al territori. Tant per al turista i visitants com per a les persones residents al Lluçanès, s’ha reestructurat per tal de que sigui útil per a tothom i amb continguts molt acurats, que aporten un valor afegit d’informació històrica i cultural dels recursos i productes turístics presentats.

El nou portal web s’ha estructurat per prioritzar i potenciar els recursos i serveis més significatius de tot allò que identifica el Lluçanès (pobles i ruralitat, identitat i tradicions, fires i mercats, patrimoni i cultura, natura, turisme actiu, esdeveniments, allotjaments, restaurants o productes agroalimentaris i singulars). Des de l’àrea de turisme i patrimoni del Consorci del Lluçanès, s’ha prioritzat organitzar la informació d’una forma clara i ràpida de trobar, ja sigui a través dels diferents pobles o des dels àmbits de producte turístic. També s’ha apostat per un model molt visual i dinàmic, on les imatges prenen un gran valor, ja que se’n poden trobar moltes i de gran qualitat, donant així una sensació de dinamisme convertint la visita al portal web en una gran experiència.

Portal web de Lluçanès Turisme: www.turisme.llucanes.cat

Comparticions