El Consorci del Lluçanès amb el suport de les AMPAs, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona (extensió de Perafita) i Diputació de Barcelona tira endavant dins el marc del Pla Territorial Educatiu Lluçanès Territori Educador una nova edició de l’Escola de pares i mares amb un total de 6 propostes pel curs 2019-20.

L’objectiu és aportar a les famílies espais de reflexió i aprenentatge sobre diferents aspectes educatius que els permeti establir uns vincles familiars positius que possibilitin al fill/a un millor aprenentatge i una construcció personal equilibrada, emprenedora i creadora.

La primera sessió serà “Descobrim el cervell per educar millor” a l’escola La Monjoia de St. Bartomeu del Gau els dies 7 i 14 de novembre on descobrirem les aportacions de la neurociència en el camp de l’educació. La segona serà a l’Institut Castell del Quer el dilluns 11 de novembre amb la xerrada “Adolescents, movem fitxa!” on es reflexionarà sobre els canvis que comporta l’adolescència.

Per aquelles famílies que els inquieta com gestionar les estones que els seus fills/es passen davant les pantalles, perquè es troben en situació de dependència o tenen interès en saber com prevenir-ho i gestionar de forma òptima el temps lliure dels fills trobaran la xerrada “Agenda escolar i ús de pantalles” a Olost (el novembre) i a St. Feliu Sasserra (el maig). El gener tindrà lloc, a St. Boi de Lluçanès, la xerrada “Com puc motiva el meu fill/a en els estudis” a càrrec de Carles Ventura i finalment, una sessió sobre l’assetjament escolar amb la xerrada “Què fer com a pares i mares davant l’assetjament escolar?” que es realitzarà a Alpens el mes de febrer.

Totes elles són activitats gratuïtes i obertes i tindran lloc a les escoles o altres equipaments municipals dels municipis del Lluçanès.

Comparticions