El Consorci del Lluçanès obre una convocatòria per oferir beques esportives a infants, adolescents i adults nascuts fins el 2019.

Per una banda. seran subvencionables aquelles activitats esportives continuades organitzades pels diferents centres educatius dins de l’horari lectiu, per les diferents Associacions de Famílies (AFA) fora de l’horari lectiu, entitats, clubs esportius i ens locals. L’activitat haurà de realitzar-se entre els mesos de gener a juny de 2022.

Aquesta beca es dirigeix als els infants, joves i adults amb necessitats socioeconòmiques empadronats als municipi d’Alpens, Olost, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Boi de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Martí d’Albars i Sobremunt.

I per l’altra, també se subvencionaran les activitats esportives d’estiu (cursets de natació, Aquagym, Estiu Inquiet…) realitzades durant l’estiu 2022. En cas de no disposar de piscina al seu propi municipi es contemplarà l’opció de realitzar el curset en una instal·lació fora del municipi.

Aquesta beca es dirigeix als infants, joves i adults amb necessitats socioeconòmiques empadronats als municipis d’Alpens, Lluçà, Olost, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Boi de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Martí d’Albars i Sobremunt.

La documentació s’ha de presentar al registre d’entrada del Consorci del Lluçanès o a l’Ajuntament corresponent, entre el 16 de maig i el 23 de juny.

DOCUMENTACIÓ

Comparticions