Nova col·lecció de rutes de senderisme i BTT

/Nova col·lecció de rutes de senderisme i BTT
Des del projecte Turisme i Patrimoni del Consorci del Lluçanès s’ha creat una col·lecció de 12 rutes de senderisme d’alta dificultat i 8 rutes de BTT de variable exigència.

La col·lecció de rutes de senderisme i BTT és un recull de les rutes existents al Lluçanès (camins de transhumància, PR’s GR’s, ruta dels 400 anys, etc) agrupades i ressenyades que es poden trobar digitalment al portal web de Lluçanès Turisme, a l’apartat Senderisme i BTT. A través d’un mapa cercador es poden localitzar les rutes les quals tenen una fitxa pròpia i els tracks descarregables a cada fitxa.

Les rutes inclouen un presentació, el nivell de dificultat, el temps total efectiu, la distància, el nivell acumulat, l’altitud màxima i mínima, el punt de sortida i el punt d’arribada, així com un mapa amb l’itinerari marcat.

Així mateix també es pot trobar i descarregar la col·lecció de totes les Rutes de senderisme i BTT, en format pdf.

D’altra banda s’està treballant per oferir una col·lecció d’itineraris de curta distància i d’exigència fàcil i moderada per tal d’ampliar les opcions d’activitats de senderisme a un públic més familiar i usuaris que no estan acostumats a fer grans recorreguts.

Han compartit
2017-06-15T13:24:59+00:00 15 juny, 2017|Turisme|