Coincidint amb l’inici de la Setmana Santa, i en el marc de la Mostra de Turisme del Mercat del Ram de Vic, es presenten els nous materials turístics del Lluçanès.

Per tal de donar resposta a una de les activitats més demandades dels visitants al Lluçanès, s’ha editat un polidíptic anomenat Camins del Lluçanès, format per 16 itineraris familiars a peu i/o en bicicleta, i un recull de senders que hi ha als diferents pobles del Lluçanès. Els itineraris familiars, són petits recorreguts, aptes per a públic familiar, descrits, situats sobre mapa i amb un track que es pot descarregar a través de la fitxa individual que es troba, on-line, al portal de turisme del Lluçanès: www.turisme.llucanes.cat

Per altra banda, la situació i ubicació del Lluçanès el converteix en un mirador magnífic a totes les vessants regalant-los unes postals impagables. S’ha reeditat i modificat el tríptic Miradors del Lluçanès. Un material turístic molt demandat que permet que les persones puguin gaudir d’excel·lents vistes de la nostra petita comarca. El tríptic consta d’una llista de tretze punts elevats i miradors- un per municipi- configuren els Miradors del Lluçanès, accessibles en vehicle excepte un des d’on es pot gaudir d’unes vistes extraordinàries del Lluçanès, així com albirar massissos tan emblemàtics com el de Montserrat, el del Montseny, el del Pedraforca, o els Pirineus Orientals.

Per altra banda, s’han reeditat i modificat els tríptics de les dues rutes agroalimentàries: la Ruta del Pa i la Ruta de la Llet . Es tracta de dues rutes lligades als productes locals del Lluçanès per tal de conèixer, de primera mà, els productors, grangers i elaboradors de productes làctics (formatges, iogurts i llet) així com el procés que fa el blat fins arribar al forn de pa, des de la casa de pagès passant per la descoberta d’un antic molí fariner.


       


                      

 

Es pot trobar més informació al portal web de Turisme del Lluçanès

Podeu descarregar més materials turístics del Lluçanès al portal web del projecte de Turisme i Patrimoni

 

 

 

Comparticions