Des del Consorci del Lluçanès s’ha organitzat un cicle de xerrades posant en valor l’alimentació sana i saludable de forma coordinada en tres àmbits.

En l’àmbit quotidià i familiar, es destacaran 5 accions fàcils que podem desenvolupar al nostre dia a dia per apostar per una alimentació saludable i, sobretot, posant en en valor els productes de proximitat. Des de la vessant de l’esport, aprofundint en quin són els aliments que ens poden beneficiar abans, durant i després de la pràctica d’activitat física. I, finalment, en l’àmbit familiar i infantil, destacant quines són les claus a tenir en compte per tenir una bona alimentació en l’etapa de creixement.

Es donarà el tret de sortida de la primera de les xerrades en el marc de la setmana Bio, que té com a objectiu promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.

Les xerrades aniran a càrrec d’Astrid Barqué, llicenciada en ciències de l’esport, especialista en cuina naturista, coach nutricional i especialista en alimentació saludable.

Les jornades tenen una durada d’1h i s’allargarà amb un torn de preguntes.

  • 19 d’octubre – 5 trucs per menjar més sa – 19h / en línia 

Aquesta xerrada va emmarcada dins la setmana Bio

  • 11 de novembre – Alimentació esportiva natural, abans, durant i després de l’activitat física – 19h / en línia
  • 2 de desembre – Alimentació infantil saludable

 

Totes les sessions són gratuïtes. Troba més informació a través del portal: www.llucanes.cat/formacio

 

 

Comparticions