El Consorci del Lluçanès obre un Grup per acompanyar mares amb nadons i infants fins als dos anys amb la figura de doula com a facilitadora i amb un espai de trobada setmanal.

El grup es trobarà els dimarts a la tarda al Local Social de Santa Creu de Jutglar (Olost) en sessions d’una hora i mitja durant els mesos de juny i juliol (amb possibilitat de continuar el setembre). Laura Alabern Codina, doula i educadora social serà qui acompanyarà el grup.

Es tracta d’un espai que permetrà a les mares compartir experiències, sentir-se escoltades sense judici, trobar respostes als seus dubtes i incerteses i accedir a materials i recursos del seu interès.

Els objectius del projecte són, entre d’altres,  ajudar a les mares a identificar les seves potencialitats i reforçar-les, rebaixar el nivell d’inseguretats, angoixes i pors, potenciar les xarxes de suport informal entre iguals, conèixer les primeres etapes del desenvolupament dels infants i actuar a nivell preventiu de possibles dificultats que sorgeixin i promoure el creixement personal i l’autoconfiança. Tots aquests són a la vegada elements clau que repercuteixen a un millor benestar dels infants.

El servei està parcialment subvencionat pel Consorci del Lluçanès gràcies a una nova subvenció de l’àrea d’Igualtat i sostenibilitat social de la Diputació de Barcelona. Les participants faran un pagament de 15€ mensuals.

Les inscripcions estan obertes fins el 27 de maig a www.llucanes.cat/formacio

Per a més informació sobre el servei podeu adreçar-vos al Consorci del Lluçanès 93 888 00 50 o formacio@consorci.llucanes.cat

 

Comparticions