Després de l’èxit del programa d’activitats d’oci educatiu i saludable ESTIU INQUIET, aquest octubre neix SPORT INQUIET, una activitat extraescolar per als joves del Lluçanès de 12 a 18 anys.

L’objectiu de SPORT INQUIET és facilitar l’accés als joves a realitzar activitats esportives diferents de les més habituals però que, a la vegada, són del seu interès com per exemple el natural training, activitats dirigides amb suport musical, trail running i també esports d’equips que són menys coneguts i practicats com el rugbi, handbol, voleibol, orientació, etc. Un dels pilars fonamentals d’aquesta extraescolar és la coordinació amb l’institut i el Consell Esportiu d’Osona per tal de presentar unes activitats atractives i complementàries al que ja es fa durant l’horari lectiu i també el treball conjunt que es realitzarà en relació al treball d’hàbits saludables.

Sport Inquiet es portarà a terme als pavellons esportius de Prats de Lluçanès (els dilluns) i d’Olost (els dimecres), sempre de 16 a 17:30h. Els joves tindran l’opció d’inscriure’s un únic dia o bé tots dos dies amb unes quotes de 25 euros mensuals (un dia) i 40 euros mensuals (2 dies).

Per facilitar l’accés a tots els joves del Lluçanès, el bar del pavelló de Prats de Lluçanès estarà obert des de les 14:45h fins les 16h (hora en que s’inicia l’activitat) on els joves podran fer ús dels microones per escalfar el dinar que poden portar-se de casa. A més tots aquells que vulguin anar a Olost tenen l’opció d’utilitzar el transport d’autobús de la línia regular que surt de Prats cap a Olost a les 15:30h.

L’activitat s’ha dissenyat conjuntament entre les àrees d’esports i educació del Consorci del Lluçanès, el consell esportiu d’Osona, l’Institut Castell del Quer, l’AMPA de l’Institut Castell del Quer, els Serveis Socials del territori i els ajuntament de Prats de Lluçanès i d’Olost, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per inscriure’s cal omplir la butlleta d’inscripció a l’activitat i retornar-la signada a la bústia de l’AMPA de l’Institut Castell del Quer o bé presentar-la a les oficines del Consorci del Lluçanès a Santa Creu de Jutglar (Olost) fins el 17 d’octubre, juntament amb el full de domiciliació bancària omplert.

Butlleta d’inscripció

?Full de domiciliació bancària

?Document d’informació

Per a més informació podeu contactar amb el Consorci del Lluçanès 93 888 00 50 / esports@consorci.llucanes.cat

Comparticions