El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà a partir del pròxim dimarts, 23 d’abril, el servei de bus que connecta les poblacions de Prats de Lluçanès i Vic. Concretament, s’ampliarà l’oferta amb 2 noves expedicions d’anada i 4 de tornada, passant de 2 a 4 expedicions d’anada i de 2 a 6 de tornada de dilluns a divendres feiners.

Aquestes millores afavoriran els alumnes d’institut que estudien a Vic, atès que s’afegeixen 2 noves expedicions, una que arribarà a Vic a les 7.45 h, 15 minuts abans del començament de l’horari d’inici de classes; i una altra a les 15.00 h, que portarà als alumnes cap a Prats de Lluçanès un cop finalitzada la jornada lectiva.

A més, en aquesta línia es reforçaran els serveis al llarg del dia per donar una millor cobertura a les necessitats dels habitants de Prats de Lluçanès i Olost.

Així mateix, el Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en servei a partir del dia 2 de maig un nou servei a la demanda per a diferents poblacions que conformen el Consorci del Lluçanès. El servei tindrà 4 recorreguts, uns horaris prefixats i s’ofereix de dimarts a divendres feiners i els diumenges, que és dia de mercat a Prats de Lluçanès (excepte agost). S’oferiran els següents recorreguts:

·         Prats – Oristà – Olost
·         Prats – Sta. Eulàlia – St. Martí
·         Prats – Riera de Merlès
·         Prats – Alpens

El servei es farà amb un vehicle de 8 places i l’usuari podrà fer la reserva abans de les 18.00 h del dia anterior, per telèfon i aplicació web. Per primera vegada, i amb l’objectiu de modernitzar i digitalitzar el transport a la demanda, la reserva es pot fer a través de l’App de l’operador (25 Osona Bus, del Grup Sagalés), concretament Sagalés on demand (activa a partir del dia 2 de maig).

Per tal de donar a conèixer el funcionament del nou servei a la demanda, l’operador oferirà el servei gratuït diumenge 5 de maig per a tots els usuaris que el vulguin fer servir.

Consulteu els horaris de bus Prats de Lluçanès-Vic 


 

Consulteu els itineraris i horaris del servei de demanda


 

Comparticions