Aquest diumenge es va donar el tret de sortida a la segona edició del cicle de concerts Intrús. Jazz pel forat del pany, organitzat per l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès,  que enguany compta amb un total de 6 concerts als municipis d’Olost, Perafita, Prats de Lluçanès, Sobremunt,  Alpens i Sant Feliu Sasserra.

El primer dels concerts va anar a càrrec de Rita Payés (trombó i veu) i Elisabeth Roma (guitarra), filla i mare, que van oferir una proposta íntima i personal a ritme de bossa nova,  amb la col·laboració de Magalí Datzira (contrabaix i veu) i Juan Rodríguez Berbin (percussió).

A part de la proposta musical, l’Intrús vol realçar i fer més visible el divers patrimoni arquitectònic de les diferents localitats participants, comptant amb la col·laboració desinteressada de les persones propietàries. En aquest primer concert més d’un centenar de persones van poder admirar i gaudir  del jardí d’El Molí d’Olost, un marc incomparable que va fer el concert encara molt més especial.

A més, per acabar de donar un valor cultural afegit al cicle, cada concert comptarà amb la col·laboració de productors de l’associació Lluçanès a taula. En aquesta ocasió El Taulell del Soler i Formatges Betara van ser els encarregats d’oferir un tast dels seus productes a tot el públic assistent.

Agenda dels propers concerts:

Marco Mezquida

20oct. / 12h / Jardí de les alzines /Perafita

Jaume Llombart

27oct. / 12h / Escorxador públic / Prats de Lluçanès

Guillem Plana. Projecte Astrolabi

3nov. / 12h / Santa Llúcia / Sobremunt

Maitia Trio & Joan Mas

24nov. / 12h / Jardins de la Torre / Alpens

XY

30nov. / 20h / Capella de Santa Magdalena / Sant Feliu Sasserra

Es poden adquirir entrades anticipades o abonaments a través de la web https://www.llucanes.cat/intrus/entrades/ o als ajuntaments de Prats de Lluçanès, Perafita, Olost, Sant Feliu Sasserra, Sobremunt i  Alpens.

El Cicle Intrús. Jazz pel forat del pany, iniciativa del Consorci del Lluçanès, és possible gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona i a l’aportació econòmica dels ajuntaments participants.

Més informació: web intrús: https://www.llucanes.cat/intrus/ 

Comparticions