Un any més el setembre arriba amb un nou programa de formació al Lluçanès, impulsat pel Consorci del Lluçanès i amb el suport dels ajuntaments. El podeu consultar aquí.

El programa presenta propostes ben diversificades i adreçades a diferents col·lectius: a persones adultes en general en l’àmbit de les llengües i les TIC i professionalitzadora;  a persones que es troben en situació de recerca de feina; a persones emprenedores o empreses, a persones nouvingudes i al col·lectiu de persones grans.

Dins la formació professionalitzadora, enguany destaca una Formació en obradors carni i lactis que es portarà a terme per primera vegada al Lluçanès i que vol professionalitzar persones desocupades per poder treballar en carnisseries i/o obradors làctis, sectors econòmics importants al Lluçanès. Aquesta formació s’inclou en el projecte TTT (Treball, talent i tecnologia).

Pel que fa a la Formació de català per a persones nouvingudes enguany s’amplia l’oferta a més municipis i està previst que es realitzin cursos a Alpens, Prats de Lluçanès, St. Bartomeu del Grau, St. Boi de Lluçanès i St. Feliu Sasserra.

En la formació permanent, hi trobareu un curs d’Anglès a Perafita  i un de Francès, a Olost, un curs de Mindfulness, a Sta. Creu, i un curs per aprendre a fer gestions i utilitats amb smartphone, a Sobremunt i a Lluçà, entre d’altres.

Per a les persones emprenedores o empreses s’han programat dues formacions: Ajudar a les persones autònomes i a la petita i mitjana empresa a facturar de forma electrònica i Tinc una empresa. Puc optar a licitacions públiques?

Finalment, el programa conté dos cursos destinats a persones grans sobre com treure suc al telèfon mòbil i un taller de suport en el procés de recerca de feina per persones desocupades o que busquen un canvi laboral.

Les inscripcions estan obertes a www.llucanes.cat/formacio.

Comparticions