Un taller de ioga amb família i un taller de natació per a nadons seran les properes activitats previstes

Des del mes de maig s’han reprès les activitats destinades als infants i famílies de 0 a 6 anys del Lluçanès. El programa, que es va iniciar en el curs 19-20 i que en aquesta segona edició s’ha vist tant afectat per la pandèmia (només s’han pogut realitzar un parell d’activitats durant el curs), s’ha centralitzat a partir de maig i, excepcionalment, enguany s’allargarà amb algunes activitats més a finals de juny i juliol.

El 8 de maig una trentena de persones entre adults i infants, van fer una visita familiar a l’Espai Rocaguinarda d’Olost on a través de contes i cançons, titelles i gegants els més menuts van entrar en l’univers de la cultura popular.

A St. Bartomeu del Grau, i a càrrec de l’EMAL, es va realitzar un taller de Música en família, amb la participació d’una altra trentena de persones. Finalment a Alpens va tenir lloc el taller de Conte musicat i experimentació amb instruments, també a càrrec de l’EMAL. En aquesta ocasió hi va haver una vintena de participants.

La propera activitat serà el dimarts 29 de juny a St. Feliu Sasserra amb un taller de Ioga amb família (ja posposat des del curs passat) que es portarà a terme a l’espai exterior de l’escola bressol municipal El Petit roure. Finalment, i com a novetat, s’està preparant coordinadament amb l’àrea d’esports del Consorci del Lluçanès, un taller de natació per a nadons durant 4 dissabtes de juliol. L’objectiu d’aquest taller serà la familiarització de l’infant amb l’aigua, la flotació i el joc.

Tota la informació i inscripcions a www.llucanes.cat/formacio

L’alta participació i la bona valoració que en fan les famílies validen el programa i la necessitat de seguir fomentant una cultura de petita infància al territori. Properament es començarà a treballar en la programació pel curs vinent, esperant que es pugui desenvolupar amb més normalitat.

El programa compta amb la col·laboració dels ajuntaments, escoles i escoles bressol del Lluçanès.

Visita familiar a l’Espai Rocaguinarda d’Olost

 

Taller conte musicat i experimentació amb instruments a Alpens

Comparticions