Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Marta Garrett & Andreu Zaragoza


Diumenge 10 de setembre
A les 12 del migdia
Parc de l’església de Lluçà

Marta Garrett & Andreu Zaragoza fan arranjaments moderns de cançons que troben especials, de diferents èpoques de la història de la música, des del cançoner nord-americà dels anys 20, passant per rumba ochentera i arribant a les seves cançons originals de jazz modern i RnB.


Espai Patrimonial


ESGLÉSIA – Santa Eulàlia de Puig-oriol, Lluçà

L’església, de grans dimensions, es troba situada al nord del poble. Construïda l’any 1855 recorda l’estil barroc popular, d’una sola nau, amb tres petites capelles laterals a cada banda, acabada en presbiteri i façana curvilínia. A la façana principal, orientada a l’oest, s’hi obre un gran portal emmarcat amb brancals i llinda de pedra motllurada on hi consta la data de 1855 amb una creu intercalada. Sobre el portal hi ha una fornícula amb una imatge de Santa Eulàlia i més amunt, un rosetó. Encara més amunt s’obre un petit òcul emmarcat amb maó.

A l’extrem sud-est s’alça el campanar de l’església, de torre quadrada coronada amb una balustrada.

Amb la inauguració d’aquesta església propera al poble s’abandona el culte a l’antiga església romànica de Santa Eulàlia, les restes de la qual formen part de la capella del cementiri del poble.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions