Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Marina Vallet Quintet


Dissabte 2 de setembre
A les 5 de la tarda
La Torre del Baró de Sant Martí d’Albars

Marina Vallet Quintet presenta el seu últim disc: ZINC.

Jazz elèctric d’autor. Amb composicions de Marina Vallet i arranjaments de Paco Weht.

El Zinc és un metall indispensable que es crema en una flama de color verd blavós. Un element químic essencial pels éssers humans, també anomenat “the brain’s dark horse”. L’excés o la deficiència de Zinc poden donar llum o foscor al caràcter d’una persona.

Amb aquest joc de llums, intensitats, energies i colors, Marina Vallet Quintet dona forma a Zinc.

Fitxa artística:

Marina Vallet: saxo soprano, alto i tenor
Bartolomeo Barenghi: guitarra
Roger Mas: piano i rhodes
Paco Weht: baix
Oriol Cors: bateria


Espai Patrimonial


LA TORRE DEL BARÓ – Sant Martí d’Albars

Es troba situada a uns metres al sud-oest del nucli de Sant Martí d’Albars. És un edifici en forma de L, de grans dimensions construït amb diversos cossos adossats i alçades variables, de maçoneria de pedra, cantonades de pedra treballada, obertures amb maó i emmarcades amb guardapols de maó vist. La façana principal destaca per tenir una galeria, tres grans finestrals i una portalada principal d’arc rebaixat, única obertura emmarcada amb pedra treballada.

Va ser projectat com un gran edifici de planta quadrada amb quatre torres quadrades de major alçada als extrems. Del projecte, però, només se’n va acabar realitzant una part, que correspon a l’edifici actual.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions