Diumenge passat, 20 d’octubre, a Perafita va tenir lloc el segon concert del cicle Intrús. Jazz pel forat del pany. Tot i que la pluja va obligar a canviar l’emplaçament, previst al Jardí de les alzines, pel Poliesportiu municipal, l’esdeveniment va tenir molt bona rebuda i una seixantena de persones s’hi van apropar per poder gaudir del concert.

La proposta musical va anar a càrrec del pianista Marco Mezquida, assenyalat per la premsa com “una de les aparicions més brillants i prometedores en l’escena musical de la península de les darreres dècades”. I realment la seva proposta va deixar el públic meravellat, primer amb una magnífica i suggerent improvisació que va durar uns 50 minuts i, després, amb quatre cançons de composició pròpia d’una gran bellesa i expressivitat.

En aquesta ocasió l’associació Lluçanès a taula va oferir un tast de productes locals de “Forn Franquesa” de Perafita i “Embotits Bosch i Casals” de Sant Feliu Sasserra, per a totes les persones que van assisitir al concert.

Agenda dels propers concerts:

Jaume Llombart

27oct. / 12h / Escorxador públic / Prats de Lluçanès

Guillem Plana. Projecte Astrolabi

3nov. / 12h / Santa Llúcia / Sobremunt

Maitia Trio & Joan Mas

24nov. / 12h / Jardins de la Torre / Alpens

XY

30nov. / 20h / Capella de Santa Magdalena / Sant Feliu Sasserra

Es poden adquirir entrades anticipades o abonaments a través de la web https://www.llucanes.cat/intrus/entrades/ o als ajuntaments de Prats de Lluçanès, Perafita, Olost, Sant Feliu Sasserra, Sobremunt i  Alpens.

El Cicle Intrús. Jazz pel forat del pany, iniciativa del Consorci del Lluçanès, és possible gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona i a l’aportació econòmica dels ajuntaments participants.

Més informació: https://www.llucanes.cat/intrus/ 

Comparticions