El Consorci del Lluçanès proposa la segona sessió del projecte “Curra-t’ho!”, aquest cop comptem amb la presència de Marc Sangrà, tatuador. La xerrada tindrà lloc el dimecres 30 de novembre a les 7 de la tarda al Casal del Jovent de Prats de Lluçanès.

En aquesta sessió, en Marc explicarà quina ha estat la seva experiència i trajectòria personal i professional per arribar a ser un tatuador de renom: quina ha estat la seva formació (reglada i específica); els reptes als que s’ha hagut d’afrontar; les capacitats i habilitats que ha desenvolupat i que són necessàries per dur a terme la seva professió; quines altres professions que ha realitzat abans de ser tatuador. I per descomptat, respondrà a totes les preguntes que se li formulin.

Com sempre, us animem a participar-hi!

El projecte “Curra-t’ho!” va destinat a persones joves. Consta d’una sèrie de sessions destinades a captar l’atenció i motivar al jovent a treballar en allò que volen ser, a través de formació, experiència laboral i coneixement de les seves capacitats. Mitjançant l’aproximació del recorregut que ha fet una persona rellevant en la seva professió i relacionada amb el territori per aconseguir el seu objectiu professional. El Consorci del Lluçanès compta amb la col·laboració del Casal del Jovent de Prats de Lluçanès.

“Curra-t’ho!” s’inclou dins el programa “Jove situa’t” en el que el Consorci està treballant des de principis d’any de forma transversal entre els diferents departaments i que va orientat a la captació del talent jove, promoure l’ocupació, donar formació específica que apropi les necessitats de l’oferta a la demanda, i dinamització del sector empresarial de la comarca.

Comparticions