Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Maitia Trio & Joan Mas


Diumenge 24 de novembre  
12h del migdia
Fàbrica Vella d’Alpens

“Memòria, moviment, maitia”

Maitia , en euskera “carinyo”, és la paraula que millor defineix el procés creatiu i interpretatiu, d’aquesta proposta. Música autobiogràfica i descriptiva , que resulta efímera després de cada concert, convertint l’experiència en única i exclusiva per ser compartida amb el públic.

La música que sentirem creix i es desenvolupa passant d’un estil a un altre amb naturalitat, sense demanar permís, i desapareix de la mateixa manera, avança a les palpentes amb tranquil·litat en la majoria dels temes creant a vegades bucles sonors que resulten coneguts en alguns temes, mentre que en altres ocasions sembla deixar-te a la deriva entre intranquils sons.

Segons David Mengual “la vocació d’aquest disc és potenciar la complicitat per trobar un estat comunicatiu més real. Comunicar-nos i comunicar el nostre estat d’ànim i la realidat de les nostres vivències”.

Joan Mas – saxo alto

 Marc Cuevas – contrabaix

 Oriol Roca – bateria

 David Mengual – piano


Espai Patrimonial


CANVI D’UBICACIÓ – Fàbrica Vella d’Alpens

Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es farà càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús.

Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’un petit tast gratuït de productes locals del Lluçanès. A cada concert trobareu diferents productes i productors. Un gust pels sentits.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.

Nyaaaam!


.

.

Comparticions