El Consorci del Lluçanès complementa la campanya turística amb les propostes d’experiències al territori.

Seguint amb la campanya turística que s’ha llançat aquestes darreres setmanes “El Lluçanès busca bons viatgers”, on es va començar amb el llançament de la nova pàgina web de turisme i a continuació el vídeo promocional de la destinació, arriba el moment de donar a conèixer paquets d’experiències.

Amb el llançament de dels paquets d’experiències, el Consorci segueix apostant per la línia de captar un turisme responsable fent propostes concretes dels principals atractius turístics, culturals, patrimonials i naturals. Es busca un turisme de proximitat, que valori les singularitats del territori, que beneficiï directament la comunitat local, i gaudeixi amb respecte d’una bona estada al Lluçanès.

S’han estructurat 8 paquets diferents i variats, amb l’objectiu d’oferir una bonica experiència a la comarca en cada un d’ells. Les càpsules d’experiència s’han estructurat amb propostes d’activitats, visites i recursos turístics segons segments de públic objectiu:

– Lluçanès amb família

– Lluçanès amb parella

– Lluçanès sènior

I propostes de paquets d’experiències temàtiques. Per explorar tot allò que no et pots perdre si vens a visitar el Lluçanès, segmentat segons diferents àmbits o interessos dels visitants.

– Les 10 joies del romànic del Lluçanès

– 3 dies de BTT pel Lluçanès

– Cap de setmana de la Bruixeria

– 10 racons naturals del Lluçanès

– Els 6 elements TOP del barroc / neoclàssic del Lluçanès

En cada una d’elles s’ha buscat oferir un tastet del nostre territori, combinant elements de tots els pobles del Lluçanès, gaudint de la seva gent, el patrimoni i la gastronomia.

 

Descobreix les experiències del Lluçanès: https://turisme.llucanes.cat/paquets-experiencies/

 

Comparticions