El Consorci del Lluçanès organitza conjuntament amb els diferents ajuntaments del Lluçanès la campanya “El Lluçanès es Mulla per l’Esclerosi Múltiple” S’organitzen activitats lúdiques i esportives amb l’objectiu de recollir fons per lluitar contra aquesta malaltia durant els dies 8,9 i 15 de juliol.

Una de les activitats principals de la campanya Mulla’t és fer una capbussada solidaria el dia 9 de juliol a les 12h del migdia on també es realitzaran metres solidaris (es farà entrega d’un diploma a tots els participants). Aquesta activitat es realitzarà a les piscines de Prats de Lluçanès, Olost, Sant Feliu Sasserra, Sant Boi de Lluçanès i Sant Bartomeu del Grau. També hi haurà venda de marxandatge.

A més es podrà participar en d’altres activitats:

. Dissabte 8 de juliol a Sant Martí d’Albars, 17h Festa de l’esport (Sant Cristòfol), activitats de paintball, festa de l’escuma , tennis taula, venda de marxandatge, etc.  Sant Bartomeu del Grau 20:00h Xerrada “L’Esclerosi Múltiple, la malaltia de les mil cares” a càrrec de la Fundació Esclerosi Múltiple

. Diumenge 9 de juliol a Olost, 10h Inflables aquàtics i durant tot el matí finals del torneig de pàdel, a les 12h exhibició de pàdel. A Sant Boi de Lluçanès 10h, inflables aquàtics, a les 12h salt i metres solidaris. Sant Bartomeu del Grau i Prats de Lluçanès a les 12h salt solidari, metres solidaris i venda de marxandatge.  Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà), 18h- Campionat de Bitlles Catalanes del Lluçanès. Al finalitzar es farà una tirada de bitlles solidària, els punts aconseguits es transformaran en fons per lluitar contra l’esclerosi múltiple.

. Dissabte 15 de juliol Sant Feliu Sasserra, 16h inflables aquàtics i venda de marxandatge.

Comparticions