Els propers 23, 24 i 25 de març, tindrà lloc el Mercat del Ram de Vic d’àmplia tradició ramadera i amb una oferta molt complerta d’activitats lúdiques.

El Consorci del Lluçanès participa a la Mostra de Turisme d’Osona, al Passeig, on disposarem d’un estand turístic per a donar a conèixer el territori i totes les activitats i productes turístics. El Mercat del Ram serà l’espai on llançarem i donarem a conèixer – en primícia – els nous materials turístics com els Camins del Lluçanès o la reedició en nou format dels Miradors del Lluçanès, que ha tingut una gran acceptació de les persones que visiten el Lluçanès. Es tracta de productes molt destacats que seran de gran utilitat en aquest inici de temporada que comença per Setmana Santa.

Dins el marc de la Mostra, també s’ha organitzat un programa d’activitats on participem amb el Conte il·lustrat del Lluçanès a càrrec del Subi i Anna (Il·lustració i literatura), el dissabte a les 12h a l’escenari del Passeig.  Una bona manera de conèixer el territori!

Per altra banda, a la Casa de Pagès, situat al recinte Firal el Sucre, disposarem d’un espai destinat al projecte del Pa Forment. Dijous al matí es desenvoluparan diferents tallers entorn el blat forment, que seran conduits de la mà de Miquel Rovira del Mas Terricabras d’Oristà, i aniran destinats als alumnes de les diferents escoles de Vic. I durant tot el cap de setmana es realitzaran diferents activitats infantils conduïdes per monitors de l’espai, com per exemple els tallers de pa.

 

Comparticions