Neix el primer cicle de tallers interculturals, Lluçanès divers, per fomentar la convivència entre persones del Lluçanès de diferents orígens.

Es portaran a terme a la sala d’actes de L’Espai de Prats de Lluçanès els divendres de 6 a 8 de la tarda des del 16 d’octubre i fins el 27 de novembre (6 sessions).

A cada sessió l’objectiu és crear diàleg cultural entre els participants a partir de diferents temàtiques i en especial crear un espai de trobada per a persones nouvingudes que permetin conèixer noves persones i crear nous vincles.

Els primers 3 tallers seran de l’àmbit musical: es treballarà a partir de cançons o danses pròpies de la cultura de cada participant. Els 3 següents seran de l’àmbit de les arts plàstiques: es proposarà l’estampació amb tampons sobre tela de motius i formes triats per a cada participant propis del seu origen cultural.

Els tallers, en aquest cas, estaran dinamitzats per professionals de l’EMAL i professionals de l’àmbit socioeducatiu.

Hi podran participar totes les persones majors d’edats amb ganes de viure una nova experiència cultural i de creació artística nova i crear nous vincles Tots els participants se’ls farà entrega d’un certificat de participació.

Les inscripcions ja estan obertes fins el 5 d’octubre a la web www.llucanes.cat/formacio i és un projecte 100% subvencionat que compte amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Comparticions