El Lluçanès estarà present a la 5a. edició d’ALÍCIA’T, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona.

Els propers dies 29 i 30 d’abril de 2017, el Consorci del Lluçanès estarà present a l’espai expositiu del Lluçanès de l’Alícia’t, Món Sant Benet, per promoure els productors locals de qualitat del Lluçanès i donar a conèixer el territori a través de la gastronomia i les rutes agroalimentàries. Durant tot el cap de setmana es farà un sorteig d’1 ruta de pa + el dinar per a dues persones, i d’1 ruta de la llet + el dinar per a dues persones, entre els visitants de l’stand.

El diumenge 30 d’abril a les 11h, s’ha organitzat l’activitat ” Un conte dibuixat i tast dels productes locals del Lluçanès” a Càrrec d’Anna i Subi, a l’espai CÓRNER BCN ÉS MOLT MÉS (la plaça de Món Sant Benet).

A ALÍCIA’T, la festa de la gatronomia de les comarques de Barcelona,  podreu conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona, descobrir els atractius turístics i gastronòmics del territori, gaudir de tallers de cuina i alimentació molt actuals per grans i petits, i tot tipus d’activitats per passar-s’ho bé, tot gaudint i aprenent entorn a la cuina fàcil, sana i divertida. Més informació: Festa Alícia’t

Comparticions