El cicle de concerts Intrús.Jazz pel forat del pany va tancar la seva segona edició aquest dissabte, 30 de novembre, a les 20h del vespre. La Capella de Santa Magdalena de Sant Feliu Sasserra, que amb una cinquantena de persones de públic va quedar petita, va acollir l’actuació del grup XY, format per Laura Cruells (veu) i Marçal Ayats (violoncel i veu).

En aquesta segona edició han estat 6 els municipis del Lluçanès que han participat en el cicle, augmentant així el nombre de concerts respecte l’edició anterior. Els 6 concerts d’aquesta segona edició de l’Intrús, de molta qualitat i centrats en la música de jazz de diferents estils, han tingut una molt bona rebuda amb més de 400 entrades venudes, que ha suposat un augment considerable respecte l’anterior edició. Les actuacions han estat les següents:

Concert de Rita Payés & Elisabeth Roma

6oct. / 18:30h / El Molí / Olost

Marco Mezquida

20oct. / 12h / Jardí de les alzines /Perafita

Jaume Llombart

27oct. / 12h / Escorxador públic / Prats de Lluçanès

Guillem Plana. Projecte Astrolabi

3nov. / 12h / Santa Llúcia / Sobremunt

Maitia Trio & Joan Mas

24nov. / 12h / Jardins de la Torre / Alpens

XY

30nov. / 20h / Capella de Santa Magdalena / Sant Feliu Sasserra

A part de la proposta musical, l’Intrús ha volgut realçar i fer més visible el divers patrimoni arquitectònic de les diferents localitats participants, comptant amb la col·laboració desinteressada de les persones propietàries. En aquesta ocasió, malgrat que les condicions meteorològiques han obligat a canviar la ubicació d’alguns concerts, hem pogut descobrir diferents espais que habitualment estan tancats al públic, com jardins, capelles i fins i tot un antic escorxador.

A més, per acabar de donar un valor cultural afegit al cicle, cada concert ha comptat amb la col·laboració de productors de l’associació Lluçanès a taula. En aquesta edició hem pogut degustar productes de: Betara, El Taulell del Soler, Bosch i Casals embotits artesans, Forn Franquesa, Cal Janet, Noir et Blanc, Can Salada, Forn Cal Pujals, Embotits artesanals Camprubí, Formatges de Lluçà i Terricabras.

El Cicle Intrús. Jazz pel forat del pany, iniciativa del Consorci del Lluçanès i organitzat per l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, ha estat possible gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona i a l’aportació econòmica dels ajuntaments participants.

Comparticions