El cicle de concerts Intrús. Jazz pel forat del pany va tancar la seva quarta edició aquest diumenge, 24 d’octubre, a les 12h del migdia a Sant Feliu Sasserra. El darrer concert va anar a càrrec d’Elisabet Raspall World Trio, que va captivar el públic des del primer moment, amb unes composicions fresques i amb molts colors, i un llenguatge proper, amb referències a cançons tradicionals catalanes.

En aquesta edició han estat 10 els municipis del Lluçanès que han participat en el cicle, augmentant així el nombre de concerts respecte les edicions anteriors i consolidant-se com un referent al territori, amb més de 600 entrades venudes.

La proposta artística ha seguit la línia de buscar concerts de qualitat centrats en la música de jazz de diferents estils però ha incorporat, en aquesta ocasió, altres disciplines artístiques com la dansa, la poesia i la pintura, en combinació amb la música.

L’Intrús vol fer visible el patrimoni arquitectònic dels diferents municipis participants i en aquesta edició s’ha pogut gaudir d’un ampli ventall de masies, a més d’esglésies i nuclis històrics, gràcies la col·laboració desinteressada de les persones propietàries.

A més, s’ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de productors i elaboradors del Lluçanès Lluçanès a taula i amb els cervesers artesans Kibus.

El Cicle Intrús. Jazz pel forat del pany, iniciativa del Consorci del Lluçanès i organitzat per l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, ha estat possible gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona i a l’aportació econòmica dels ajuntaments participants.

Finalment, des de l’organització us animem a respondre el qüestionari de valoració de l’edició d’eguany del cicle que podeu contestar en línia en aquest enllaç.

Comparticions