Dissabte passat es va donar el tret de sortida al cicle Intrús. Jazz pel forat del pany, organitzat per l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès, un cicle que pretén oferir i apropar 5 concerts professionals i de qualitat a diferents municipis del Lluçanès, combinant patrimoni i gastronomia local.

El primer dels concerts va tenir lloc a Ca l’Andreuet de Prats de Lluçanès i va anar a càrrec de Gianni Gagliardi 4tet format pel saxofonista i compositor Gianni Gagliardi, Xavi Torres al piano, Manel Fortià al contrabaix i Armando Luongo a la bateria, que van oferir un repertori variat, amb solos brillants per part de tots els integrants del grup.

Un cop acabat el concert, la cinquantena de persones assistents van ovacionar els músics que els van obsequiar amb un fantàstic bis que encara va deixar el llistó més alt.

En aquest primer concert el públic va poder viure el concert al magnífic jardí de Ca l’Andreuet (una casa modernista) un espai privat que els propietaris van tenir la generositat de cedir en aquesta ocasió. L’Intrús vol realçar i fer més visible el divers patrimoni arquitectònic de les diferents localitats participants i donar un valor cultural afegit al cicle.

Unint la música i el patrimoni, un altre dels pilars fonamentals del cicle consisteix en apropar i mostrar diferents productes locals del Lluçanès a través de l’associació Lluçanès a Taula. Així, abans i després del concert, els productors El Taulell del Soler de n’Hug i Cervesa Rocamentidera van oferir una degustació dels seus productes, forma de tapes variades.

El cicle de jazz “Intrús. Jazz pel forat del pany” continuarà maridant música, patrimoni i gastronomia amb els següents concerts:

-Horacio Fumero i P.J. González: 21oct. / 12h / La Serra /Perafita

-Carola Ortiz 5tet: 27oct. / 20:30h / El Molí / Olost

-InhumanKind: 11nov. / 12h / Casa Almató / Sant Feliu Sasserra

-Men in Swing: 24nov. / 22:30h / Casino / Alpens

Es poden adquirir entrades anticipades o abonaments a través de la web www.llucanesc.at/intrus/entrades o als ajuntaments de Prats de Lluçanès, Perafita, Olost, Sant Feliu Sasserra i Alpens.

El cicle Intrús. Jazz pel forat del pany és possible gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona a través del catàleg de serveis de l’àrea de Cultura, Educació i Esports.

Més informació: web intrús: www.llucanes.cat/intrus

Comparticions