Les activitats programades en el marc del nou programa Escola de Salut del Lluçanès van arrencar el mes de gener amb èxit de participació, consolidant-se en el segon mes d’activitat. Els municipis que hi han participat són Olost, Oristà i La Torre d´Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Martí d’Albars i Santa Eulàlia de Puig-oriol.

El programa promou l’autocura i els coneixements sobre salut a través de diverses xerrades i activitats a càrrec de professionals de l’Àrea Bàsica de Salut del Lluçanès. La temàtica d’aquest segon mes ha estat l’eutanàsia i les voluntats anticipades i ha aplegat un total de 200 persones, que han valorat molt positivament la informació rebuda.

La temàtica de les activitats canvia de forma mensual. Aquest mes de març, les xerrades aniran dedicades a dormir bé i coneixement de la nostra medicació, i s’oferiran en aquesta ocasió a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, Sant Bartomeu del Grau, Olost, Sant Martí d´Albars, Prats de Lluçanès i La Torre d’Oristà.  Les persones interessades ja poden començar a inscriure’s en els seus ajuntaments, al CAP de Prats o als consultoris locals. Consulta els horaris.

Comparticions