Aquest diumenge 27 d’octubre, a les 12h del migdia, l’Escorxador Públic de Prats de Lluçanès va obrir les portes després de 18 anys del seu tancament per acollir el tercer concert del cicle Intrús. Jazz pel forat del pany. En aquesta ocasió, la singularitat de l’espai va fer que moltes persones encuriosides s’acostessin a l’esdeveniment.

El guitarrista Jaume Llombart va ser l’encarregat de la proposta musical en la qual ens va presentar el seu treball com a solista. El concert va constar d’unes vuit peces d’estils molt diferents en les que l’intèrpret es va erigir també com a creador, explorant diferents tècniques i donant la seva pròpia visió personal de cada tema.

La cinquantena de persones que van assistir al concert van poder degustar embotits de “Cal Janet” i melmelades de “Noir et Blanc” de la mà de l’associació Lluçanès a taula.

Agenda dels propers concerts:

Guillem Plana. Projecte Astrolabi

3nov. / 12h / Santa Llúcia / Sobremunt

Maitia Trio & Joan Mas

24nov. / 12h / Jardins de la Torre / Alpens

XY

30nov. / 20h / Capella de Santa Magdalena / Sant Feliu Sasserra

Es poden adquirir entrades anticipades o abonaments a través de la web https://www.llucanes.cat/intrus/entrades/ o als ajuntaments de Prats de Lluçanès, Perafita, Olost, Sant Feliu Sasserra, Sobremunt i  Alpens.

El Cicle Intrús. Jazz pel forat del pany, iniciativa del Consorci del Lluçanès, és possible gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona i a l’aportació econòmica dels ajuntaments participants.

Més informació: https://www.llucanes.cat/intrus/

Comparticions