Aquest gener s’ha presentat a totes les famílies del Lluçanès a través de les escoles i les AMPAs la nova programació de gener a juny de tallers i xerrades incloses dins l’Escola de pares i mares i que compta, en aquesta ocasió, amb total de 10 propostes que es portaran a terme a diferents municipis del Lluçanès (Olost, Oristà, Perafita, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Alpens, Lluçà, Prats de Lluçanès i Sant Feliu Sasserra). Totes elles són activitats gratuïtes i obertes.

Dins la programació destaca la xerrada Ni prínceps blaus ni princeses promeses a càrrec de l’Associació Candela, qui ja va oferir en el trimestre passat una xerrada per a pares de secundària, on es plantejarà com educar d’una manera respectuosa i lliure d’estereotips per contribuir a una educació més equitativa dels més petits i les més petites de la casa. Serà el 8 de març a Perafita.

Especialment per a famílies de joves i d’adolescents està programada la xerrada a càrrec d’EnergyControl: Família, joves i drogues. Conèixer, comprendre i actuar a l’institut Castell del Quer el dia 16 d’abril.

Finalment, aquelles famílies amb fills o filles de 5è i 6è tindran una xerrada específica el 31 de maig, que amb el títol Preparant la secundària rebran orientacions sobre com afrontar el canvi d’etapa i el pas a l’institut i a l’adolescència.

Aquest projecte està impulsat pel Consorci del Lluçanès amb el suport de les AMPAs, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona (extensió de Perafita) Serveis Socials i Diputació de Barcelona i es troba emmarcat dins del Pla Territorial Educatiu Lluçanès Territori Educador.

Podeu consultar tota la informació més detallada d’aquestes i de la resta de propostes a la web www.formacio.llucanes.cat

 

Comparticions