S’ha portat a terme entre octubre i novembre i ha comptat amb divuit participants.

Aquesta formació ha estat adreçada específicament a les educadores de les Escoles Bressol del Lluçanès i es va dissenyar donant resposta a una demanda de formació sorgida en una de les trobades de la Xarxa d’Escoles Bressol del passat juny.

L’objectiu de la formació  “UN CIRC PER A TOTES, Clown i circ per a persones que treballen amb infants” ha estat dotar de coneixements i experiències per conviure d’una manera més plaent amb el grup, aportant noves eines per a poder afrontar millor les dificultats del dia a dia i gaudir més dels moments de qualitat. Es tracta d’entendre millor als infants a través del redescobriment de l’infant que totes portem a dins.

S’ha dividit en dues parts. Una primera sessió grupal, que es va portar a terme en dos dissabtes d’octubre a Sta. Creu de Jutglar, i una segona sessió individual, que es va portar a terme a cada una de les escoles bressol i de la qual se’n van beneficiar tot l’alumnat.

El retorn i la valoració que han fet arribar les participants és molt satisfactòria. Destaquen que la formació els ha permès treballar la mirada de la pròpia educadora i el propi actuar i que les propostes van donar impuls a obrir-se com a creixement personal, la formació et remou i et permet deixar-te anar més amb els infants, relacionar-te com si també fossis infant, apunta una altra.

La formació ha anat a càrrec de Raül Rodríguez, formador i especialista en treball emocional, a través del joc i les eines que proporciona el circ i el clown, especialment amb col·lectius de salut mental, altres capacitats i infants, joves.

Ha estat impulsada i finançada pel Consorci del Lluçanès.

.

.

Comparticions