Un any més el mercat setmanal de Prats de Lluçanès acollirà les parades de productes artesans creats per les cooperatives de les escoles del Lluçanès, en el marc del projecte CUEME. Les parades es trobaran al carrer Major – plaça de l’Església de Prats el proper diumenge 23 de maig,  de 10h a 13h.

El projecte CUEME de la Diputació de Barcelona, que al Lluçanès es coordina a través del Consorci del Lluçanès arriba a la seva fase final, en aquest curs.

Les cooperatives Ecoart (Escola Terra Nostra), CooperActiva (FEDAC Prats), Recicoop i Manuart (Escola Lluçanès), Roures Art (Escola els Roures)i Crafters (Escola la Mojoia) formades per 116 alumnes de cicle superior viuran un dels moments culminants del projecte en el qual porten treballant des del principi de curs, tot posant a la venda els seus productes. Totes elles han elaborat productes artesanals com bossetes d’olors, guardioles, bosses per guardar les mascaretes, jocs de taula i un llarg ventall de productes que han seleccionat després de fer un estudi de mercat i analitzar quins tindrien més acollida.

Les parades es trobaran al carrer Major i a la plaça de l’Església de Prats de 10h a 13h del proper diumenge 23 de maig, tenint en compte totes les mesures sanitàries establertes pel Procicat.

A banda del mercat conjunt a Prats, amb la majoria de les cooperatives, aquestes també  podran organitzar una altra parada en el propi municipi per completar les seves vendes.

Després de la venda caldrà fer el recompte dels diners ingressats, el tancament econòmic, la donació a l’ONG a la que han decidit destinar part dels seus beneficis, el retorn del capital inicial aportat per part dels socis i sòcies de la cooperativa, i fer balanç de tot allò que han après amb el projecte.

Comparticions