Finalitza l’11è Campionat de Bitlles Catalanes del Lluçanès. Enguany s’han celebrat 10 jornades a diferents pobles del Lluçanès i l’Estany i han participat 20 equips de diferents municipis del Lluçanès.

L’última jornada del campionat es va celebrar el 30 de juliol a Olost coincidint amb la tirada de Bitlles de la  Festa Major, aquesta jornada la va guanyar l’equip Sant Feliu A, segons Rocaguinarda i tercers Miquelets de Sobremunt.

L’emoció de qui guanyaria el campionat de bitlles catalanes del Lluçanès 2017 va estar present fins al final, ja que tres equips estaven frec a frec i qualsevol detall podia fer variar la classificació. Finalment els guanyadors del campionat del Lluçanès van ser l’equip Jaume Puig de Perafita, segons i només a vuit punts l’equip Rocaguinarda d’Oristà i tercers els Estanyencs A de l’Estany.

Al finalitzar la jornada es va fer l’entrega de premis i un berenar per a tots els participants, cal destacar el bon ambient, l’alta participació i la col·laboració de tots els equips que fan possible que el campionat sigui un èxit.

Podeu consultar la classificació final:

 

 

 

Comparticions