L’EMAL és a les portes de la “Setmana Cultural”: una setmana en la que la música i la cultura surten de les aules per arribar a tots els racons.

Des del dilluns 19 fins al dijous 22 de març s’han programat un total de 16 tallers i 4 concerts, tots ells gratuïts i d’accés lliure, que pretenen arribar a una part de la població que no habitualment no és usuària del servei, com ara el jovent del centre obert o les persones que assisteixen al curs de català per a nouvinguts, així com també a públic en general que tingui ganes d’apropar-se a la música i a la cultura, sigui quina sigui la seva edat i el seu perfil.

La programació s’estructura en 3 franges d’edat: els infants de 3 a 6 anys poden gaudir de música en família i un conte musical, de 6 a 12 tenen des de percussió corporal fins a cant improvisat, passant per conjunts instrumentals diversos, i pels joves i adults hi ha activitats tan diverses com un concurs, informàtica musical, etc.

Tot plegat es complementa amb concerts cada dia: els 3 primers aniran a càrrec del professorat de l’EMAL i l’últim el farà la banda de l’escola de música.

Us animem a participar-hi i viure la música! Consulta les activitats al tríptic ?

 

Comparticions