El passat diumenge 7 de maig va tenir lloc al Pavelló de Prats de Lluçanès una trobada d’escoles de música en motiu del 30è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM).

Una de les activitats principals d’aquesta celebració és l’organització de diferents trobades descentralitzades arreu de Catalunya, amb la participació de diferents escoles en cadascun dels municipis acollidors, vetllant perquè fossin escoles que no es troben habitualment per generar xarxa i noves coneixences.

L’Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL) va actuar com a amfitriona acollint les escoles de Berga, Olesa de Montserrat, Sant Guim de Freixenet, Sant Joan de Vilatorrada i Montornès del Vallès, amb la participació d’uns 200 alumnes.

L’acte va començar a les 10 del matí amb assajos conjunts i va culminar amb un concert obert a tothom a la 1 del migdia, en el qual hi van assistir unes 400 persones de públic.

Durant el matí, les famílies de l’alumnat visitant van poder fer una passejada per descobrir el poble, acompanyats per una família de l’EMAL, i un cop acabat el concert es va fer un dinar conjunt.

Comparticions